Nekaj odgovorov na pogosta vprašanja o SCIO-napravi

Ali je to diagnostična naprava?

Ne, SCIO ni popolno diagnostičen iz več razlogov. Včasih zazna resonance, ki niso čisto vaše, ampak od nekoga, ki vam je psihično ali čustveno blizu. Prav tako lahko zazna tudi resonance stvari, ki odražajo samo potencialnost, teh stvari pa v resnici še niste doživeli. Kot terapevti nismo sposobni diagnosticirati ali zdraviti bolezni s pomočjo te naprave, če nismo tudi zdravniki. Zato je priporočljivo posvetovati se s svojim zdravnikom, da potrdite ali opazujete stanje, ki ga je naprava zaznala.

Ali lahko SCIO zdravi bolezni?

Razvijalci SCIO-naprave ne govorijo o zdravljenju bolezni. Trdijo samo, da ima telo lastno zmožnost pozdraviti samo sebe, če so pogoji za to primerni. SCIO je priznan za zmanjševanje stresa in sprostitev; kot takšen ima nalogo odstranjevati ovire, ki preprečujejo, da bi bili zdravi. To počne z vplivanjem na posebne receptorje, ki jih odkrije v telesu, in na električno polje telesa.

Ali bom med terapijo kaj občutil?

Glede na to, da SCIO pošilja v telo frekvence z biološko hitrostjo (tudi do 1/1000 sekunde), večina strank ne čuti ničesar. Tisti, ki so občutljivi na frekvence, lahko občutijo majhno žgečkanje ali drevenenje pod glavo ali v predelu udov.

Kako hitro lahko pričakujem izboljšanje zdravja?

To je popolnoma odvisno od pacientovega stanja, življenjskega sloga in dejstva, kako sprejema frekvence. Po navadi se izboljšanje prične po štirih terapijah.

Koliko terapij bo potrebnih za odpravo mojih težav oziroma za vzdrževanje lastnega zdravja?

To je odvisno od mnogih spremenljivk, kar vključuje tudi pacientov življenjski slog. Nekateri potrebujejo samo nekaj terapij v časovnem obdobju od 4 do 5 tednov, nato pa še eno dodatno terapijo vsakih 4–6 tednov. Tisti z akutnejšimi in kroničnimi stanji potrebujejo intenzivnejšo in bolj razvlečeno terapijo. Vendar SCIO deluje na način, da opozarja telo, kako naj se le-to zdravi samo, in ni namenjen ostati stalnica v življenju.

Kako pogosto lahko imam terapije?

Telo potrebuje od 72 do 100 ur, da lahko popolnoma integrira prejete frekvence, ki jih prejme v posamezni terapiji. Ponovna terapija v tem času tako ni priporočljiva. Najkrajši interval med dvema terapijama je po navadi en teden. V nujnih primerih in kritičnih situacijah se lahko terapija nadaljuje kot doslej, brez ponovnega glavnega pregleda telesa.

Ali se pojavljajo kakšni stranski učinki?

Večina pacientov ne poroča o težavah. Pravzaprav je najpogostejša reakcija po terapiji, da se pacienti počutijo polni energije in bolj zbrani. Je pa možno, da se po terapiji pojavi kakšna blaga bolečina ali drugi simptomi, ki jih nato lahko olajšamo in izničimo. Pacienti, katerih telo je polno toksinov, lahko občutijo prehodno nelagodje, saj njihovo telo te toksine izloča.

Kateri varnostni ukrepi, ki preprečujejo, da bi se pacientu kar koli pripetilo, so na voljo?

Quantum biofeedback je zelo varna in nenapadalna terapija, ki pa kljub temu vsebuje varnostne sisteme. SCIO vsebuje visoko kakovostno napetostno zaščito, ki varuje pred vsakršnim električnim tveganjem. Je naprava, ki se sama nadzoruje in po potrebi prilagaja, saj upošteva signale, ki med terapijo prihajajo iz telesa. Alarm se aktivira vsakič, ko postane terapija za pacienta naporna, in tako opozori terapevta, naj preide na novo terapijo oziroma jo zaključi.

Kljub vsem varnostnim ukrepom, pa se terapija ne izvaja pri pacientih s srčnimi spodbujevalniki.

NAROČANJE

Za več informacij in naročanje nas kontaktirajte na tel. 041 948 827 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec, da vas obvestimo o razpoložljivih terminih.

NAROČANJE NA BIORESONANČNO TERAPIJO

0 + 2 = ?

»Bolezen ima več skupnega s tem, kar se dogaja v glavi, kakor z mestom na telesu, na katerem izbruhne.«
Hipokrat